Ads Top

ο Φρόυντ ήταν απλά κοκάκιας

άρθρο του Dr.Wormhole


O Dr. Wormhole είναι έλληνας. Όπως όλοι μας άλλωστε. Τό αληθινό του όνομα είναι Θεμιστοκλής Σκουληκότρυπας και κατάγεται από την Λαμία. Από μικρός αγάπησε τά γράμματα και εκδήλωσε την κλίση του στίς φυσικές επιστήμες. Εισήχθη με υποτροφία στο τμήμα Φυσικών Επιστημών Θεσσαλονίκης απ'όπου και αρίστευσε. Τα καλοκαίρια παρακολουθούσε στο Λονδίνο σεμινάρια πάνω στο καίριο ζήτημα της χωροχρονικής καμπυλότητας. Εκεί του δόθηκε το ψευδώνυμο Wormhole. Ακολούθησε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στήν Βοστώνη όπου και μετείχε στο ιστορικό πείραμα " του υποβρυχίου".
  Σε ηλικία τριάντα δύο ετών επέστρεψε στην χώρα του γεμάτος με το πάθος της προσφοράς. Διατέλεσε εξέχων μέλος, για πολλά χρόνια, της ένωσης ελλήνων ντελιβεράδων και συμπλήρωνε το ετήσιο εισόδημα του κάνοντες διανομές παράνομου πορνογραφικού υλικού. Πέθανε κάτω από ανεξερεύνητους λόγους το 457 π.Χ στίς Συρακούσσες. Λίγο πρίν τον θάνατό του επισκέφθηκε τα μέρη μας για τελευταία φορά. Το έτος 2010-2011 διατηρούσε λογαριασμό στο βιβλίο των προσώπων με το πατρικό του όνομα.

Τα χρόνια της νεότητας μου το ζήτημα της μητρότητας δεν με απασχόλησε καθόλου. Αργότερα όμως άλλαξα γνώμη. Σε αυτό συνέβαλλε τα μέγιστα η γνωριμία μου με τόν Σίγμουντ Φρόυντ. Αυτός ο άνθρωπος μου εξήγησε εμπεριστατομένα ολόκληρη την θεωρία του Οιδιπόδειου συμπλέγματος, και κυριολεκτικά με γοήτευσε. Ξαφνικά άρχισα να αναρωτιέμαι πως παρόλη την σοφία μου, δεν είχα υπολογίσει ποτέ μου πόσο ρόλο είχε παίξει στις επιλογές μου η σχέση με τη μητέρα μου. Συνειδητοποίησα μονομιάς ότι ήμουν κατά βάθος μιά ηχώ της φωνής και της σκέψης της. Αντιλήφθηκα ξεκάθαρα πως αυτός ο κόσμος είναι μητρικά πλασμένος και η πατριαρχική κοινωνία είναι απλά μια απάτη των παιδιών. Χωρίς να χάνω χρόνο και με μιά αποκάλυψη έτοιμη να εκραγεί στα χέρια ταξίδεψα για την Θήβα. Ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τον βασιλιά Οιδίποδα. Δυστυχώς όμως δεν με βοήθησε και πολύ. Βλέπετε απο την μία η τραγική του άγνοια, απο τήν άλλη η μυστικοπαθής για λόγους χρονικής ακολουθίας στάση μου, δεν έφεραν τα ζητούμενα αποτελέσματα. Στάθηκα για λίγο στα βασιλικά ανάκτορα και σκέφτηκα πως μόνο το μακρινό μας μέλλον μπορεί να με βοηθήσει. Μόνο το μέλλον μπορεί να βρεί τη λύση σε αυτόν τον αρχέγονο γρίφο. Και ταξίδεψα...
     Βρέθηκα περίπου 200 χρόνια μετά τον αιώνα της Μεγάλης Κατάθλιψης και διαπίστωσα πως τα πράγματα είναι όπως πάντα πολύ πιό πολύπλοκα απ'όσο υπολόγιζα. Αυτό που είδα με τα ίδια μου τα μάτια ήταν ένας κόσμος αφάνταστος και μοναδικός. Θα έρθει ο καιρός σε τούτο τον κόσμο φίλοι μου που το ανδρικό φύλο δεν θα υπάρχει στον πλανήτη. Θα είναι εξ' ολοκλήρου άχρηστο και θα αποβληθεί από το οικοσύστημα και όλη την μητέρα Φύση. Μόλις το διαπίστωσα γέλασα μέχρι δακρύων. Τό βρήκα τουλάχιστον ειρωνικό. Η ίδια η Μητέρα Φύση, η μαμά όλων των πλασμάτων ξαφνικά μου φάνηκε τόσο σκληρή όσο δεν είχα ποτέ ονειρευτεί. Κάθε ερώτημα μου γέμισε κενό και ματαιότητα και το μόνο που με έσωζε απο τήν λυτρωτική τρέλα ήταν το επιστημονικό ενδιαφέρον. Έκατσα λοιπόν και παρατήρησα  τόν μαγικό κόσμο του μέλλοντος νιώθοντας τουλάχιστον οίκτο για τίς άσκοπες αναζητήσεις του κυρίου Φρόυντ μα κυρίως ένιωθα πόνο για τήν τόση άσκοπη ταλαιπωρία του κυρίου Οιδίποδα.
      Ο κόσμος των γυναικών όπως είναι φυσικό είναι ένας κόσμος όλος μαμάδες. Η αναπαραγωγή γίνεται με τοποθέτηση  γεννετικά τροποποιημένων σπερματοζωαρίων. Τα σπερματοζωάρια παράγονται απο τήν κλωνοποίηση ενός και μοναδικού σπερματοζωαρίου που άνηκε στο τελευταίο άνδρα του πλανήτη, τον αυτοαποκαλούμενο Κηφήνα. Ο θάνατος του επήλθε απο κόψιμο των γεννετικών του οργάνων και γιορτάζετε κάθε χρόνο στήν μεγάλη Γιορτή της Απελευθέρωσης.
    Πέρα απο τήν αναπαραγωγή, η σεξουαλική πράξη συμβαίνει κανονικά με την εμφύτευση τσίπ μέσα στο γυναικείο σώμα που ερεθίζει τίς ερωτογενείς ζώνες και προκαλεί απανωτούς οργασμούς. Εθιμοτυπικά όμως οι γυναίκες, για να θυμηθούν τον αρχέγονο τρόπο αναπαραγωγής, επιδίδονται πού και πού και στην σαρκική απόλαυση. Μεταξύ τους πάντα.
     Η κοινωνική δομή των ανθρώπων είναι πολύ απλή. Οί άνθρωποι-γυναίκες χωρίζονται σε 2 κάστες. Η κάστα της μικρής Λεκάνης και η κάστα της μεγάλης Λεκάνης. Οι γυναίκες που ανήκουν στην πρώτη κάστα είναι οι γυναίκες εργάτριες. Οί γυναίκες που αναλαμβάνουν τίς πάλαι ποτέ αντρικές εργασίες. Τίς σκληρές. Οι γυναίκες που ανήκουν στην άλλη κάστα είναι οι Μάνες. Οι παραδοσιακές γυναίκες που αναλαμβάνουν την γέννηση και ανατροφή των παιδιών. Όχι πως οι εργάτριες δεν είχαν δικαίωμα να γεννάνε. Είχαν. Απλά μόνο ένα παιδί.
     Γάμος στην κοινωνία των γυναικών δεν υπάρχει. Κάθε σπίτι απλά είχε για πρακτικούς λόγους, υποχρεωτικά, μία γυναίκα εργάτρια και μία Μάνα. Απο κεί και πέρα όμως υπήρχαν σπίτια με περισσότερες από 2 γυναίκες.
     Η οικονομική οργάνωση του πλανήτη μοιάζει λίγο με τίς πρώτες κοινότητες. Δέν υπάρχουν έθνη και κράτη. Υπάρχουν μικρές αυτόνομες κοινότητες απλωμένες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη χωρισμένες σε συνοικίες απο τίς 2 κάστες. Συνοικία μεγάλης Λεκάνης σημαίνει συνοικία που πλειοψηφία είναι οι γυναίκες που ανήκουν στην συγκεκριμένη κάστα. Τό πολίτευμα πάντως θα το έλεγες άμεση δημοκρατία.
     Κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω. Νιώθω πως κιόλας έχω αποκαλύψει πολλά για το λαμπρό μας μέλλον. Κινδυνεύω να ταράξω την χρονική συνέχεια με αυτά που λέω. Νομίζω πως παρασύρθηκα απο τήν ταραχή της Οιδιπόδειας κουβέντας με τον Φρόυντ. Παρεπιπτόντως... πολύ κοκάκιας ο τύπος.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.