Ads Top

τα λόγια ενός τρελού

γράφει ο  Κάρολος το μαύρο sκοολήκι

Μέρος πρώτο: Η απαγωγή


Τήν πήρανε.. Την αρπάξανε έτσι χωρίς δεύτερη..και με τη μία. Τα είδα όλα! Γνώρισα κανα δύο, τούς θυμάμαι απο τότε που δούλευα για την Εταιρεία.


-Ποιά πήρανε; Τι λές; Παλουκώσου και ξέρνα τα όλα!


-Την Αλληλεγγύη.Τι θυμάσαι; Η κόρη του δασκάλου και της νοσοκόμας, αυτή με τα λάμδα που παρά λίγο μώβ, τα γάμα να χτίζουvε πόλεις, ύψιλον να εφιστούν προσοχή και ήτα πνοή τελευταία.


-Άν τρεξουμε; Τους προλαβαίνουμε λές;


-Πολύ αργά, είχαν αμάξι σπόρ και άγριες ορέξεις, γαμώ! Αλήτες απο τα πρώτα τους, αλλά ξέρω πώς και τί , και με σχέδιο θα τους την πάρουμε πίσω. Μόνο να οργανωθούμε καλά, και θα χωρέψουμε μαζί της και πάλι πρωτομαγιάτικο γαιτανάκι, και θα τα'ί'σουμε τα ζώα με το χέρι, και για τα ορφανά θα διοργανώσουμε μια θεατρική παράσταση, χωρίς αποδείξεις και εισφορές, προσφορές και λεφτά και άλλες αηδίες, μοναχά να γυρίσει πίσω η Αλληλεγγύη.


-Οι άλλοι ξέρουν;


-Θα μάθουν! Κι αν δέν, πάει το χάσαμε το παιχνίδι. Και φεύγει μπροστά απ τον καθρέφτη




Μέρος δεύτερο:Το μήνυμα


-Ήρθα εδώ,σ το βωμό της δημοκρατίας, να σας ζητήσω: Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία της τελετής της αμεσοδημοκρατίας! Στεκομαι δω! στη μέση της πλατείας, δώ που οργανωθήκαμε σα κοινωνία, και βάλαμ υπογραφές με φτερούγες και θριάμβους, και ζητώ απο την Επικοινωνία και την Παιδεία να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία.


Μας πήρανε την Αλληλεγγύη, καί χω βρεί μάλιστα και να μήνυμα απειλητικό εκεί που κρατάω φιλαγμένους τους φίλους μου.


-Το μήνυμα λέει. Και ανεβαίνει επάνω στο μαύρο κουτί.


-Κρατάμε την Αλληλεγγύη. Θέλουμε ως λίτρα την Επικοινωνία και την Παιδεία, να παραδωθούν άνευ όρων σε εμάς καθώς και όλους τούς πολίτες να συνεργασθούν και να μην επιβραδύνουν τη διαδικασία ή προχωρήσουν σε ενέργειες οι οποίες θα αποβούν μοιραίες για όλους. Για το δικό σας καλό η Εταιρεία.


Οι πολίτες πάγωσαν και έμειναν κοιτάζοντας τον νεαρό άνδρα ,άφωνοι. Μετά απο λίγο η Επικοινωνία καί η Παιδεία έκαναν την εμφάνιση τους, απο τη μία μεριά της πλατείας η μία και απο την άλλη μεριά η άλλη.


Όλοι οι πολίτες σηκώθηκαν απο τα καθίσματα τών καφενείων και τις κοίταξαν ευθεία.


Αφού στάθηκαν στη μέση της πλατείας και μπροστά απο το μαύρο κουτί, η Επικοινωνία έκανε ένα βήμα εμπρός και φώναξε: Η διαδικασία της τελετής της αμεσοδημοκρατίας έχει ενεργοποιηθεί ψήφος.




Μέρος τρίτο: Η απόφαση




Εμπρός απο τα γραφεία τής Εταιρείας οι πολίτες μαζί με την Επικοινωνία και την Παιδεία έχουν σχηματίσει ποτάμι. Έχουμε έρθει να παραδώσουμε τα λίτρα,γ ράφει το ένα και μοναδικό πανό.


Την ίδια στιγμή η Εταιρεία με έναν εκπρόσωπο της κάνουν την εμφάνιση τους.


Πιό πίσω η Αλληλεγγύη ταλαιπωρημένη μένει σκιφτή και άκαμτη.


-Ποια είναι η απόφαση; Ρωτά ο εκπρόσωπος.


Μεσα απο το πλήθος βγαίνει ο νεαρός άντρας κρατώντας ενα κομμάτι χαρτί, το χαρτί της απόφασης. Στέκεται μπροστά απο την Εταιρεία και τον εκπρόσωπο και διαβάζει την απόφαση.




δεν συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.