Ads Top

Sabotage

ιστορία του Καρόλου, του μαύρου σκώληκα

Ο Γεράσιμος είναι πια τριαντατεσσάρο χρονώ, και προβλήματα, δυσλειτουργίες πολλές έχει .Είναι λίγο εξωτικός και πρώην ντιντής και κουρεμένο το κεφάλι του έχει. Είναι συνήθως αξύριστος με σπυράκια στη μούρη και βρώμα πολλή έχει στα νύχια-για αυτό κατηγορεί τους αρμόδιους που μια   βοήθεια στο τρένο δεν έχει. Συχνά πυκνά βρωμάει η ανάσα του και του διαμαρτύρονται λέει πως όλοι, είν' δυνατόν ορθόδοξος άνθρωπος, να τα χνώτα  βρωμάνε σαν ζώου;
Στην οροφή έχει κρεμασμένα εικονίσματα, καί 'να ζευγάρι του μπάσκετ παπούτσια. Σε μιά γωνία να βαράει ένα ράδιο διαπασών λειτουργεία. Εκεί πίσω πετάει ο Γεράσιμος, εκεί πίσω πετάει τα χάπια. Εκεί τα βρίσκει η καθαρίστρια και λεφτά του ζητάει για λύτρα-δώσε μου τώρα δεκαέξι ευρώ ειδάλλως χαρτί καλαμάρι στήν Πάτρα! Όλα θα τα πώ στη μητέρα σου και ουέκ και αλίμονο εάν θα τα μάθει! Βρε τί ντροπή είναι αυτή να μην παίρνεις γκοτζάμ άντρας τα χάπια!ψΤότε αυτός γονατίζει και τρέμεται και προσευχές στο θεούλη του κάνει. Μετά τη βλαστημάει και φτύνεται και στην κουζίνα πηγαίνει να φάει .Εκεί κάπου κάθετε η αγάπη του Σούλα τη λένε, Σούλα τη λένε ζαργάνα. Εκείνη απ' το Περιστέρι όμως έρχεται και στην Πάτρα δεν έχει πάει ποτέ της .Απ' το σπίτι της βλέπει τ' ανάκτορο αν στη σκεπή του ανέβεις και πατήσεις στίς μύτες. Να 'χει μόνο καθαρό ουρανό και όχι τόσο πολύ νέφος.
Μετά το φα'ί' Ραντεβού έχει ο Γεράσιμος ραντεβού έχει με 'κείνη. Θα φορέσει ένα τζίν καθαρό, θα προσπαθήσει να πλύνει τα νύχια και μούτρα και ένα τρένου θα φορέσει καπέλο. Μεταξύ τους δέν έχει τόση απόσταση αφού αντίκρυ μένουν για χρόνια.
-Ζαργάνα μου!
-Γέ-γέ-ρρρράσιμε,θα απαντήσει εκείνη κεκεδώς.
-Θα σου απαγγείλω ενα ποίημα πού 'γραψα πρίν το φα'ι', και μαζεύετε όλη η πτέρυγα γύρω. Άλλοι μουλωχτοί και ζουρλοί άλλοι  θαρραλέοι είναι τρελάρες.

Είσαι μιά όμορφη εσύ μία μικρή και στρουμπουλή
ναζιάρα,
απ' τη ζαργάνα πιό όμορφη απ' το ψωμί πιό αφράτη.
Στο τρένο θα μπούμε μαζί , μετά το φαί, γιατί πεινάω.
Και με να φλου θα τσούφ τσουφ μαζί, γιατι είμαστε κι δύο αλάνια.
Ασρουλαλού και αντίο τσούφ τσούφ και του του
κανείς δε μας πιάνει πιά τώρα.
Σήμερα παίρνουμ' εξπρές, ταχεία και οδοντωτό
και με μαγνίτες και ηλεκροκούνητο και με κάρβουνο και όλα τα τρενάκια
όλα τα τρενάκια όλα τα τρενάκια ΟΛΑ ΟΛΑ του τουουου,του τουουου.
Με αγάπη εγώ, ο Γεράσιμος.


Εκείνη ευθέως χαμογέλασε και το σάπιο της δόντι έχει δείξει. Η Σούλα είν' καστανή και πολλοί λένε ότι έχει όμορφα μάτια. Φόρεμα φορεί γαλανό με καφέ λουλουδάκια,στα μαλλιά εχει πιάσει στεκάκια. Να πορνίσει θέλει γερά, μα δέν την αφήνουν τα ήθη. Σούλα και πόρνη δε γίνεται.
Εκείνος κοντά της πώς έρχεται και της ανοίγει νοητά τους, του βαγονιού μια πόρτα . Την παροτρύνει -κυρία μου -κύ-κύριε του αποκρίνεται 'κείνη, και αφού βολευτεί -στο αέρα για μάς -και σε βαγόνι άλφα άλφα γιά εκείνη, την πόρτα θα κλείσει ο Γεράσιμος τη μηχανή εκείνος θα 'ρχίσει . Με αέρα θα φουσκώσει τα μάγουλα και ήχο τρένου θα βγάλει.
-Τσαφ τσουφ τσαφ τσουφ
-Ποιό γρήγορα τρέχα Γεράσιμε, με μανία φωνάζει η Σούλα.
-Του τουουουουουουουου,τσαφ τσαφ τσαφ τσαφ.
Και αφού τον πρώτο γύρο γυρίσουνε θα κάνουνε στάση: ΠΛΑΤΕΙΑ . Εκεί θα κατέβει ο Γεράσιμος και θα φωνάξει δυνατά και γεναία:
-Αναχωρίζουμε σε 5 λεπτά,και θα κοιταχτεί με τη Σούλα . Σε 3 λεπτά θα πεί βγάζοντας και θα κοιταχτούνε και πάλι σαν ψάρια . Μαζεύεται κόσμος τριγύρω του και εισιτήρια σε όλους τους κόβει .Ο Γεράσιμος φωνάζει αναχώρηση και μαζί του θα φωνάξουνε όλοι : Του τουουουού τσαφ τσουφ τσάφ τσουφ του τουουουου. Και θα φύγει απο 'κεί η ταχεία και αφού περάσει διάδρομο και χώλ και κουζίνα καί σάλα στον κήπο θα βγεί με ταχύτητα και θα 'στράψουν τα φλάς τα μεγάλα. Ο οδηγός, ο Γεράσιμος σπαρταράει απ' τη χαρά του σαν ψάρι και η Σούλα ξωπίσω του γνεύεται  σαν μελιδώνα καφέ σκούρα, και πίσω τους δεκάδες μουρλοί και χαρούμενοι να παραμύθι και θρίλερ να κάμουν . Τσαφ τσαφ τσαφ τσαφ του τουουου τουουου τσουφ τσουφ. Και ακολουθεί μια νοσοκόμα φαφούτα.
o Kάρολος στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.